Få pladser: Optagelse til dagskolen januar 2020

 

06-12-2019

Fra skolen

 

Status pr. 19.12.2019: 2 pladser tilbage (først til mølle).

Det er lige nu du kan nå at sikre dig en af de få eftertragtede pladser på landets bedste forberedende skole, hvis du vil søge ind på arkitekt- eller designskole. Vi har cirka 4 pladser for dig der vil investere i det allerbedste til at realisere dine drømme.

Skolen er landskendt for sin faglighed og kunstneriske tilgang og har gennem de sidste 20 år fået 9 ud af 10 ind på deres drømmeuddannelse.

Vi starter januar 2020, helt konkret tirsdag den 7.01.202o på et nyt semester. Et semesterstart, hvor vi også tager nye elever ind, som ikke allerede har gået på skolen i efteråret. Vores elever er kendte for deres høje niveau og store faglighed, og husk at det ikke betyder, at du skal være god til at tegne i forvejen. Det lærer vi dig. Vi går på juleferie den 13.12, men send os en mail på post@kunstogdesign.dk hvis du har brug for at komme i kontakt med os i juleferien.

Lille skole med stor personlighed
Hos os finder du en lille personlig skole, med stort nærvær og 2 fast tilknyttede lærere, der arbejde intensivt på at udfolde dit potentiale og give dig et personligt formsprog og udtryk. Det er de samme lærere, der følger dig hele vejen.

Besøg skolen:
Du er velkommen til at kigge forbi skolen hver torsdag mellem kl. 13-14.o0 eller ringe og aftale en tid for en besøg på skolen.

Tilmelding til januar 2020 (først til mølle):
Send en mail til post@kunstogdesign.dk så ordner vi det sammen.

Tidligere elever:
Tidligere elever fortæller, at de også efter endt uddannelse høster stor gavn af at have gået på skolen og den værktøjskasse, som de fik her. Vi har tidligere elever der nu arbejder hos Burberry, Calvin Klein eller har deres eget arkitektfirma, hvor flere har modtaget dronningens fortjentmedalje for deres faglighed.
Designer Stine Weigelt er også tidligere elev, og hun udtaler:

“Skolen for Kunst og Design har helt klart været med til at forbedre mine muligheder for at komme ind på Industrielt design på Designskolen Kolding!”

Stine er bl.a. er designer af stolen Anker, der sælges via FDB sammen med møbeldesignklassikere fra bl.a. Børge Mogensen, Poul M. Volther m.v.

https://fdbmobler.dk/designerarkitekter/stine-weigelt/