Om skolen

Udklækning af talent

Skolen for Kunst & Design er den lille personlige skole i Aarhus C, med kant og en kreativ og kunstnerisk faglighed, der tiltrækker unge fra hele Danmark og Norden. Skolens elever er typisk 18-25 år og kvalitetsbevidste unge, som ikke bare ønsker at komme igennem nåleøjet og ind på en kreativ uddannelse, men som også ønsker optimale værktøjer, håndværk og et personligt formsprog, der efter endt uddannelse kan bidrage til en spændende fremtid indenfor den kreative verden.

Samarbejdspartnere

Vi har partnerskaber, aktiviteter og samarbejder med bl.a.:

Godsbanens Åbne Værksteder
DOKK1
VUC Aarhus
Kirkens Korshær
Aarhus Billedkunstcenter
Aart de Voss
samt aarhusianske reklame & it-virksomheder

“Vi kræver ikke andet end lysten til at lære - du behøver ikke at kunne tegne i forvejen.”

DK's bedste døråbner

Skolens resultater er unikke og i gennemsnit bliver 9 ud af 10 optaget på arkitekt- og designskole efter 2 semestre på skolen. Der er tale om stabile og kontinuerlige resultater gennem de 15 år, som skolen har eksisteret. Skolen er landskendt som et udklækningssted for kreativ potentiale og vores elever klarer klarer sig rigtigt godt – både på studiet på arkitekt- og designskoler - og når de er færdigtuddannede. Vores tidligere elever er bl.a. ansat hos: Calvin Klein, New York, Bjarke Ingells Group, New York, Bruuns Bazar, Ilse Jacobsen, Bang & Olufsen og Kvadrat m.v.

Læs mere
 

Rå lokaler i chokoladefabrikken

Undervisningen hos os foregår i rustikke lokaler i den gamle chokoladefabrik i Aarhus C, med et hav af busser lige til døren, op og ned af byens latiner- og cafékvarter. På dagskolen får du studiekort, der giver rabat til skolens stamcaféer.

 

”Aftenskole” i Aarhus Midtby

Skolen for Kunst & Design er også en ”aftenskole” i Aarhus Midtby, der tilbyder kortere og længere kreative kurser med en ung og dynamisk profil, men hvor alle er velkomne! Igen er fælleskabet kreativitet og faglighed. Hos os finder du et hold af opdaterede, dygtige og passionerede undervisere, der møder dig i øjenhøjde og herfra er med til at udfolde dit potentiale og give dine idéer og drømme vinger.

Clara Johanne Mahler, Designskolen Kolding, Tidligere dagskole elev

“Jeg startede for at gøre noget jeg var glad for: Tegne og være kreativ. Her fandt jeg modet til at søge ind på designskolen”

Undervisere

 

Lis Bramsen

Lærer
Billedkunstner Lis Bramsen

 

 

Se Lis Bramsens hjemmeside

 
 

Fadavi

Lærer
Billedkunstner Fadavi

Se Fadavis hjemmeside

 
 

Niels Povlsgaard

Gæstelærer
Cand. Artch Niels Povlsgaard

Se Niels Povlsgaards hjemmeside

 
 

Karina Bækkelund

Gæstelærer
Illustrator Karina Bækkelund

Se Karina Bækkelunds hjemmeside