Designer hos Burberry, Calvin Klein & COS

 

31-03-2020

Fra skolen

 

Sara Bro-Jørgensen er tidligere elev på Skolen for Kunst & Design. Vi har modtaget denne skønne hilsen fra udlandet. Sara har tidligere arbejdet for Burberry og Calvin Klein og arbejder nu for COS, som seniordesigner. Sara skriver:

”Det vigtigste, jeg lærte på Skolen for Kunst og Design, var at tegne i spændende og eksperimenterende rammer! Forståelsen af rum/ perspektiv, og dét at tegne mennesker kombineret med skolens tilgang til den kreative proces har været vigtige ting for mig.  Jeg brugt det såvel under min uddannelse på Kolding Designskole, som i mit senere arbejde som modedesigner hos Burberry, Calvin Klein og nu hos COS.”

Sara slutter sin hilsen:
“Jeg anbefaler Skolen for Kunst og Design til de, der vil investere i det allerbedste kreative fundament – også til fremtidens arbejde og ansættelse som arkitekt eller designer.”

Ind på designskole