Seriøst & sjovt

 

…er ordene for det fælleskab du vil finde sammen med andre unge i rå værksteds-lokaler i den gamle chokoladefabrik i Aarhus C. Vi bor lige hjertet af Aarhus C – tæt på caféer og latinerkvarteret.På skolen for Kunst & Design finder du et urbant og pulserende byliv tæt på latiner-kvarteret, med bybusser lige til døren.

Vi er skolen for dig der vil investere i din fremtid, og til gengæld får du hos os får du en tryg ramme til at udfolde dig og finde både mod og talent til at få forløst dit eget personlige formsprog og resultater ingen andre kan matche:

9 ud af 10 bliver optaget på deres drømmestudie, så hos os finder du ligesindede, der vælger og prioriterer at investere i deres fremtid indenfor det kreative.

Hos os vil blive budt velkommen på en lille og personlig skole med højt til loftet. Du vil primært møde 2 faste lærere der er gennemgående i hele dit forløb, og som derfor helt præcist ved hvordan og hvornår dit potentiale skal forløses. Det er erfarne lærere, og skolen har gennem 20 år været landskendt for de uhørte resultater.

Kom til vores skole, hvis du vil smøge ærmerne op og ønsker at investere i et kæmpe kvantespring i dit liv -sammen med os i et uhøjtideligt miljø og trygt miljø kombineret med den allerhøjeste faglighed!

 

Status pr. 17.04.202: Samtlige af vores dagskoleelever der har søgt Kolding Designskole er gået videre til samtale. Stort tillykke herfra. For det er på trods af Corona, fjernundervisning m.v.
Vi har stadig ledige pladser. Kursuspris 21.000 (16.000 og 5000 i depositum). Kursusprisen kan blive evt. reguleret pga. mindre hold dette efterår pga. Corona, men tilmeldte før 1. maj kan vi garantere “den gamle pris” på de 21.000. Det gælder selvfølgelig også de, som allerede har tilmeldt sig og betalt depositum til efteråret.

Læs mere om dagskolen og TILMELD DIG HER.