Seriøst & sjovt

 

9 ud af 10 elever bliver hvert år optaget, og det er vi kendt for i hele landet (og vi har også udenlandske elever fra Norge, Island, Canada, Israel). Vi tilbyder et intensivt og skræddersyet forløb til dig, der investere i det allerbedste for at kvalificerer dig at søge ind på arkitekt- eller designskole, VIA business og design

Kursusstart næste gang: Den 10.01.2023.

Tilmelding:
 post@kunstogdesign.dk   (skriv gerne hvor du planlægger at søge ind)
Kursuspris foråret 2023: 24.500 kr.

Efter et forløb hos os, har du de landets forudsætninger for at søge ind, men også værktøjer, som vores tidligere elever fortæller gør dem bedre rustet på deres studie, når de er kommet ind.

Vi bor lige hjertet af Aarhus C – tæt på caféer og latinerkvarteret.På skolen for Kunst & Design finder du et urbant og pulserende byliv tæt på latiner-kvarteret, med bybusser lige til døren.

9 ud af 10 bliver optaget på deres drømmestudie, så hos os finder du ligesindede, der vælger og prioriterer at investere i deres fremtid indenfor det kreative.

Hos os vil blive budt velkommen på en lille og personlig skole med højt til loftet. Du vil primært møde 2 faste lærere der er gennemgående i hele dit forløb, og som derfor helt præcist ved hvordan og hvornår dit potentiale skal forløses. Det er erfarne lærere, og skolen har gennem 20 år været landskendt for de uhørte resultater.

Kom til vores skole, hvis du vil smøge ærmerne op og ønsker at investere i et kæmpe kvantespring i dit liv -sammen med os i et uhøjtideligt miljø og trygt miljø kombineret med den allerhøjeste faglighed!

 

Læs mere om dagskolen og TILMELD DIG HER.