Vild teaterforestilling med Cecilie Zwick Nash

 

Datter af JØRGEN NASH - Den vilde Jorn & Niecen - et spontandrama

TORSDAG DEN 13.10.2016 Kl. 13.00 

”Hvis man ikke går hele vejen, er der ingen grund til at gå”,
sagde Asger.

- Og med ”Den vilde Jorn og Niecen” vil jeg gå hele vejen og give jer min personlige fortælling om min verdensberømte onkel.

I 1960 startede brødrene Jorn og Nash det internationale situationistiske kunstnerkollektiv Drakabygget, mit barndomshjem i Sverige, så Jorn har været en meget nærværende person i min opvækst, selv om han døde, da jeg var ganske lille.

”Nogle har en rig onkel i Amerika - Jeg har en vild onkel fra Silkeborg!”.

SKUESPILLER: Cecilie Z. Nash
INSTRUKTØR: Ebbe Knudsen
KOMPONIST: Poul Halberg

VARIGHED: 70 minutter
HVOR: Skolen for Kunst & Design.
PRIS: 125 kr.
DATO: Den 13.10.2016 kl. 13.00

Peter Bastian om en tidligere forestilling af Cecilie Nash:

”På Nørre Vosborg i Vestjylland havde jeg fornøjelsen at opleve Cecilia Zwick Nash’s forestilling og multimedieshow hvor hun fortæller, synger og danser sin barndom og opvækst i en ekstremt kreativ, fandenivoldsk og udfordrende familie; ideologien om Homo Ludens, Det legende Menneske, virkeliggjort som internationalt kunstnerkollektiv med faderen Jørgen Nash og moderen Lis Zwick som midtpunkt og dieselmotorer.

Det var en virtuos forestilling hvor alle følelserne kom i kog, ikke mindst latteren, men det som gjorde forestillingen så ganske særligt bevægende var den uskyld og inderlige kærlighed som lyste ud af Cecilie, når hun fortalte om sin opvækst. Hun lagde ikke skjul på at det havde været en kæmpe udfordring at binde an med, og alligevel kunne hun tale farvestrålende med respekt og solidaritet om sit ophav.

En usædvanlig og dejlig forestilling!”

 

Kursusdata

Det er desværre ikke længere muligt at tilmelde sig kurset.