Besøg Jorn museet med billedkunstner Niels Frank

 

 

Museumsbesøg på Jorn museet med billedkunstner Niels Frank
Lørdag den 13.11. kl. 9.30-13:30
Pris: 50 kr. alt inklusive.

Hop på bussen i Aarhus C, og benyt denne enestående chance for at mødes med andre i et kreativt fællesskab omkring kunsten. Du får en spændende lørdag formiddag med oplæg, rundvisning og besøg på Asger Jorn Museet i Silkeborg.

Skolen for Kunst og Design vil gerne være med til at støtte op om et rigt og aktivt kulturliv samt gode fællesskaber efter den lange Corona nedlukning. Derfor får du nu muligheden for et spændende besøg på, og en tur til Asger Jorn Museet i Silkeborg. Her vil Niels Frank afdække mange spændende aspekter om Asger Jorns farverige univers og museet i det hele taget. Alt sammen med det mål at inspirere dig i din egen kreative udfoldelse i fællesskab med andre.

Tag en god ven eller et familiemedlem under armen.
Medbring blot selv lidt mad og drikke til en hyggelig bustur!

PRIS:
Kr. 50,00 alt inklusive: Bus, indgangsbillet og oplæg af billedkunstner Niels Frank.

DATO:
Lørdag d. 13. November 2021 Kl. 9:30 - 13:30. Vi mødes præcist og kører fra busholdepladsen ved Musikhuset.

MAD & DRIKKE:
Medbring selv til en hyggelig bustur. Medbring også gerne pen og papir, hvis du vil notere nogle af Niels Franks guldkorn.

TIDSPUNKTER:
Der er afgang kl. 09:30 med bus fra busholdepladsen ved Musikhuset i Aarhus, og vi er tilbage igen kl 13:30 (der er ingen stop undervejs og der standses kun ved Musikhuset. Her er der også mulighed for betalingsparkering.

 

 

 

 

Kursusdata

Det er desværre ikke længere muligt at tilmelde sig kurset.