KOLLEGAKLUB FOR KREATIVE SELVSTÆNDIGE

 

 

ET MØDESTED OG ET FÆLLESSKAB FOR LIGESINDEDE

Dagens tema: DAGLIG STRUKTUR

Med Kollegaklubben vil Skolen for Kunst & Design gerne facilitere et fællesskab for kreative selvstændige med fokus på debat og dialog om, hvordan vi trives bedst i vores arbejdsliv. Kollegaklubben er et fællesskab, hvor du kan møde ligesindede og få sparring, uanset om du er selvstændig kunstner, arkitekt, designer eller på anden måde lever af din kreativitet.

Iris Bakker, kreativ selvstændig i +6 år, er fast tovholder i Kollegaklubben og sætter hver mødegang rammen med et oplæg om dagens tema. Efterfølgende er der debat og samtale, hvor vi deler vores erfaringer, frustrationer og evt. løsninger. Det vil også være muligt at medbringe et "dilemma" fra dit eget arbejdsliv, som vi i fællesskab kan diskutere mulige perspektiver og løsninger på.

Som deltager i Kollegaklubben har du selv indflydelse på hvilke temaer der tages op. Vi forestiller os at komme omkring følgende tematikker:

 • Trivsel
 • Økonomi
 • Motivation (og mangel på samme)
 • Daglig struktur
  Forhandling
 • Netværk
  Kommunikation (PR)

Som udgangspunktet handler Kollegaklubben derfor ikke så meget om selve det kreative arbejde, men mere alt det rundt om 🙂

 

 

Kollegaklubben mødes onsdage fra kl. 10:00-12:00. Hver mødegang er der plads til 8 personer og man kan tilmelde sig de dage, hvor man finder temaet relevant for ens arbejdsliv. Hvis rigtig mange er interesseret i de samme temaer, kan vi lave flere dage med samme tema. Så skriv dig endelig på venteliste, hvis der skulle blive udsolgt.

Kollegaklubben finder sted på Fjordsgade Skole, hvor vores lokale også er til rådighed resten af dagen, helt frem til kl. 18:00. Du er derfor velkommen til at blive hængende efter dagens oplæg og dialog og bruge rummet som arbejdsrum og midlertidigt kontorfællesskab hver onsdag.

Således tilbyder Skolen for Kunst & Design også Kollegaklubben som en mulighed for et billigt kontor og kreativt arbejdsfællesskab en dag om ugen.

Denne klub er for dig som:

 • er selvstændig indenfor de kreative fag (for eksempel designer, arkitekt, kunstner, tatovør, møbelsnedker og meget mere…)
 • kan savne at have kollegaer og nogen gange kan føle dig meget alene i dit arbejde
 • kan have brug for nogen at sparre med
 • kan savne at være en del af et fællesskab

 

Praktisk information:

Datoer: 13.03, 20.03, 15.05, 22.05 og 29.05.2024.

Mulighed for at mødes uden facilitator Iris Bakker: 05.06, 12.06, 19.06 og 26.06.2024.

Læs mere om Iris Bakker her

 

Kursusdata

Det er desværre ikke længere muligt at tilmelde sig kurset.