Dagskole efterår 2022 + forår 2023

 

 

Sidste nyt 7 maj 2022: 14 ud af 15 designelever er gået videre til samtale på Kolding Designskole, Danmarks Designskole og en enkelt elev er gået videre til Design Academy Eindhoven.  (Vores arkitekthold afventer stadig svar). 

Vil du også gerne sikre dig en plads på landets arkitekt- eller designskoler i foråret 2023, så skal du tilmelde dig nu for at være sikker på en plads hos os Vi er en lille personlig skole med kun cirka 30 pladser (først til mølle).

 

SKOLEN FOR SERIØSE UNGE, DER VIL INVESTERE I DET BEDSTE TIL DERES FREMTID!

Tilmelding til efteråret 2022 / start den 16.08.2022:
Tilmelding = betaling af kr. 5000 forud.

Kursuspris 21.000 (De resterende 16.000 betales først den 1.08.2022).
Send os en mail på post@kunstogdesign.dk, så sender vi materiale og oplysninger til brug for tilmelding eller betal nederst her på siden.
Er der ikke flere pladser, så send os en mail, så har du første plads ved evt. afbud. Mail os på post@kunstogdesign.dk.


Skolen tiltrækker kvalitetsbevidste unge, der vil investere i deres fremtid og som sigter på ikke bare at komme ind og få optagelse på arkitekt- eller designskole, men som også at være klædt optimalt på til et ofte krævende studieliv.

Hør Ida fortælle om sin oplevelse på Skolen for Kunst & Design:

https://www.instagram.com/p/CIfVUNuBe2O/?utm_source=ig_web_copy_link

Her er ingen nemme løsninger, men kun intensiv fordybning med håndværksmæssig og kunstnerisk forankring, der sikrer dig de mest spændende designprocesser og et personligt formsprog, som kan blive din vej til at beame dig ind på en kreativ videregående uddannelse.

Her kender vi hinanden og arbejder i en tryg ramme, således der også er kontinuitet og faste lærere, der følger dig hen imod at sætte dit potentiale bedst muligt i spil.

 

Vi kræver ingen tegnefærdigheder i forvejen - blot evnen til at lytte og lysten til at smøge ærmerne op....

Husk vi er en skole. Det betyder, at vi underviser og lærer dig det du alt det, du skal bruge for at komme ind på en kreativ videregående uddannelse, hvis du til gengæld har modet til at fejle, evner at lytte og tage imod den vejledning, som du modtager af vores dygtige undervisere, der har mange års erfaring i at få unge "klædt bedst mulig på" til en kreativ videregående uddannelser. Et samarbejde med os, er en plads på holdet, hvor 9 ud af 10 kommer gennem nåleøjet på en kreativ videregående uddannelse. På trods af Corona slog vi i foråret 2020 alle rekorder: 10 ud af 10 blev optaget på designskole. Juhuu! Vi er pavestolte.

Vi anbefaler 2 semestre:
Du kan sagtens tage ét semester alene, men skal du så være bevidst om du ikke når omkring hele "pakken" og derfor ikke kan opnå helt det samme udbytte, som der kan høstes af dynamikken mellem et helt efterårs- og forårssemester.
(Der skal jo også gerne være en faglig forskel på, om man har fordybet sig 4 eller 8 måneder hos os....)

••••

 

SÅDAN ER DET GÅET DAGSKOLE ELEVERNE TIDLIGERE

Foråret 2022:
Den 6. maj 2022: 14 ud af 15 elever er gået videre til samtale.
Vores arkitekthold afventer stadig svar...

Foråret 2021:
27 ud af 28 elever er gået videre til samtale og optagelsesprøver på arkitekt- og designskoler.

Foråret 2020:
10 ud af 10 designelever har modtaget brev om at de er optaget på Kolding Designskole.

Foråret 2019:
27 ud af 28 elever er gået videre i optagelsesproceduren på kreative videregående uddannelser.

Vi er pavestolte.

OG SÅ TOPPER VI DEN LIGE: I 2019 søgte 4 af vores elever ind på arkitektskolen i Oslo. Vi kan fortælle, at de alle 4 blev inviteret til optagelsesprøven i Oslo.... og vi skal lige tilføje at der var 2700 ansøgere. Sidste nyt: De blev optaget.

••••

 

••••

 

https://kunstogdesign.dk/course/aabent-hus-dagskole-gratis/

••••

UNGE -  FRA HELE LANDET OG HELE NORDEN
Vores elever kommer fra hele landet og fra udlandet for at gå hos os. Vi har haft elever fra Spanien, Canada, Island, Norge og Sverige.
Ofte har de fået råd af uddannede designere, arkitekter om at kigge nærmere på vores skole.

Vores elever finansierer typisk deres skoleforløb med opsparing og arbejde ved siden af skoletid.

Det betyder at du hos os møder top-motiverede elever, der har præcist samme mål som skolen: HØJ FAGLIGHED for at du lykkes både med optag på en kreativ videregående uddannelse, men også har en solid værktøjskasse med til dine studier.

Gennemsnitsalderen er cirka 21 år på dagskolen.

••••

MERE OM DET PRAKTISKE


Mødetider:
På dagskolen er der daglig undervisning tirsdag til fredag kl. 9.00-14.30.

Der er mindst 384 timer med underviser. Der er fast tilknyttede lærere og besøg af gæstelærere. Undervisningen planlægges for det faglige indhold bliver så optimalt som muligt, og der kan undervejs være ændringer.

Kreativt fællesskab uden underviser:
Med i prisen er også få fri adgang til værksted efter endt undervisning i tidsrummet kl. 14.30 til kl. 24.00 (også i week-ender). Her har du mulighed for i et kreativt arbejdsfællesskab. Du kan fordybe dig og evt. arbejde med videreudvikling på basis af dagens undervisning, hvis du har lyst og mulighed for det.

Corona:
Vi forbeholder os retten til at afvikle undervisningen som fjernundervisning, hvis der skulle blive udstedt forsamlingsforbud indenfor vores område. Det kan være fjernundervisning via skype, facetime m.v., men i foråret kan det også være individuel rådgivning via telefon m.v. Der kan ikke kræves kursusgebyr refunderet, hvis undervisningen gennemføres som fjernundervisning og vi har afholdt lærerløn m.v. som afsat til forløbet.

Skal du bruge værnemidler i forbindelse med undervisningen skal du selv medbringe det.

Materialer:
Du skal regne med at skulle bruge et niveau på 1500 til 2000 kr. til egne indkøb af materialer (herunder også afregning af croquismodel, papir, pap, fællesmaterialer m.v.)

••••

BOLIG
Desværre er det ikke længere muligt at søge kollegieværelse gennem kollegiekontoret og du kan ikke få SU mens du går på skolen. Undertiden gør Kollegiekontoret undtagelser, så kontakt dem og hør om de kan hjælpe dig. Vi kan desuden henvise til facebook-siden “køb og salg af lejligheder i Aarhus” samt boligportalen.

••••

FOREDRAG MV.
Vi arrangerer ad hoc forskellige foredrag, rundvisninger på gallerier mv. Dette får du mere at vide om, når du får dit skema.

••••

PRISER MV.

Kursuspris efteråret 2022 kr. 21.000.
Kr. 5000 ved tilmelding i depositum plus kr. 16.000 senest den 1.08.2022. Dvs. kursuspris i alt kr. 21.000.

OBS. Depositum sikrer dig en plads, og du kan vente med resten af betalingen. Men du skal være sikker i din sag, vi refunderer ikke depositum - uanset årsag.

Vi er en lille personlig skole med maksimalt 30-33 pladser, og der er stort set altid udsolgt, når vi starter. Så når du ved, at du ønsker at forberede dig hos os, så anbefaler vi at du tilmelder dig ved at betale et depositum på kr. 5000 for at være sikret en plads.

Vi tager kun Dankort via denne hjemmeside. Har du Mastercard kan du istedet indbetale til vores konto: reg. 1551 konto 000 652 4915 og samtidig sende os en mail på post@kunstogdesign.dk med navn og dit mobilnummer.

Kursuspris 2 semestre kr. 39.000
(Early Bird Rabat kr. 6.500,-)

Ved samlet tilmelding efterår og herefter forår = Det optimale forløb, er der early bird rabat.
Du tilmelder dig som ovenfor ved at betale depositum kr. 5.000, og du kan vente til august 2021 endeligt med at beslutte om du vil tilmeldes 1 eller 2 semestre. Vi skriver udførligt herom til dig.

Ønsker du at tilmelde dig et senere hold end efteråret 22 og foråret 23,  så send os en mail til på: post@kunstogdesign.dk, så skal vi nok oprette holdet og reservere plads til dig.

 

Kursusdata

Sted:Skolen for Kunst & Design, Klosterport 4A, 8000 Århus C
Underviser(e):Billedkunstner Fadavi, tlf. 40734182, fadavi@fadavi.dk
Gæstelærere
Lærke Thorst Balslev
Timer:Undervisningstimer: 384 timer
Pris:DKK 21.000,00
Depositum:DKK 5.000,00
Praktiske oplysninger:OBS. Du skal være sikker i din sag, når du tilmelder dig og betaler depositum. Depositum kan ikke refunderes uanset årsag (det er vores måde at sikre, at de som tilmelder sig er seriøse, og til gengæld reserverer en plads til dig og siger nej til andre, når der er udsolgt). Til gengæld er du 100% sikker på en plads, når du har betalt depositum og mange betaler i god tid, hvis de skal ud og rejse mv. Du skal forvente at bruge cirka 1500-2000 kr. til model, papir, farver, model samt andre materialeindkøb pr. semester.

Hold

DAG2023-FORåRDAG2023-EFTERåR

Kursets varighed: 02-01-2023 – 28-04-2023, kl. 09:00-14:30

Tilmeldingen lukker 30-12-2022 00:00

 

  Holdet er åbent for tilmelding. 20 ledige pladser.

Kursets varighed: 14-08-2023 – 15-12-2023, kl. 09:00-14:30

Tilmeldingen lukker 14-08-2023 00:00

 

  Holdet er åbent for tilmelding. 22 ledige pladser.

 

Tilmelding

Vælg det ønskede hold og indtast din email og fødselsdato, og vi ser efter om vi har dine data allerede.

  Format: åååå-mm-dd