CRAFT-PSYKOLOGI: DIALOGARRANGEMENT

 
Kender du oplevelsen af, at tiden forsvinder og dit humør lysnes, når du skaber noget med dine hænder?  

Og vil du vide mere om hvorfor og hvordan du, bevidst kan øge din psykiske sundhed, ved at prioritere tid til at beskæftige dig med det du brænder for at lave?

Dette medinddragende dialog-arrangement vil, med et Craft-psykologisk perspektiv, give dig indblik i hvordan du kan få kreativitet og skabende processer ind i din hverdag og få et flowskabende afspændingsrum, der fremmer livsglæde, trivsel og mentalt velvære. 

Du får en grundlæggende introduktion til teorien bag Craft-psykologi samt inspiration til hvordan du via konkrete øvelser, kan udforske de kreative muligheder i at arbejde med tegning, genbrugsmaterialer, collage, mixed media  og meget mere feks. i en skitsebog eller andre små formater, som du altid kan have med dig.
Når du kommer hjem er du blevet klogere på craftpsykologiske teori og processer, samt hvordan du kan få livslang glæde af, at bringe lidt mere kreativ fordybelsestid ind i netop din hverdag.
Benedicte Besenbacher er kunstner, skolepædagog og erfaren billedkunstlærer, med videreuddannelse i Craft-psykologi og skabende processer. 
BEMÆRK
Medbring selv saks og en kuglepen eller filtpen. Ved sen tilmelding efter 10/4-24 modtager du ikke et info-brev, men mød bare op og medbring kvittering for tilmelding.

 

Kursusdata

Det er desværre ikke længere muligt at tilmelde sig kurset.