CRAFT-PSYKOLOGI: DIALOGARRANGEMENT

 
Kender du oplevelsen af, at tiden forsvinder og dit humør lysnes, når du skaber noget med dine hænder?  

Og vil du vide mere om hvorfor og hvordan du, bevidst kan øge din psykiske sundhed, ved at prioritere tid til at beskæftige dig med det du brænder for at lave?

Dette medinddragende dialog-arrangement vil, med et Craft-psykologisk perspektiv, give dig indblik i hvordan du kan få kreativitet og skabende processer ind i din hverdag og få et flowskabende afspændingsrum, der fremmer livsglæde, trivsel og mentalt velvære. 

Du får en grundlæggende introduktion til teorien bag Craft-psykologi samt inspiration til hvordan du via konkrete øvelser, kan udforske de kreative muligheder i at arbejde med tegning, genbrugsmaterialer, collage, mixed media  og meget mere feks. i en skitsebog eller andre små formater, som du altid kan have med dig.
Når du kommer hjem er du blevet klogere på craftpsykologiske teori og processer, samt hvordan du kan få livslang glæde af, at bringe lidt mere kreativ fordybelsestid ind i netop din hverdag.
Benedicte Besenbacher er kunstner, skolepædagog og erfaren billedkunstlærer, med videreuddannelse i Craft-psykologi og skabende processer. 

 

Kursusdata

Sted:Skolen for Kunst & Design, Klosterport 4A, 8000 Århus C
Underviser(e):Benedicte Besenbacher, bdicte75@hotmail.com
Pris:DKK 100,00

Hold

K857 24F

Kursets varighed: 13-04-2024 – 13-04-2024, kl. 10:00-13:00

Tilmeldingen lukker 03-04-2024 00:00

Undervisningsdatoer

13-04-202410:0013:00

  Holdet er åbent for tilmelding. Der er ikke flere ledige pladser, men der er mulighed for venteliste.

 

Tilmelding

Vælg det ønskede hold og indtast din email og fødselsdato, og vi ser efter om vi har dine data allerede.

  Format: åååå-mm-dd