LINOLEUMSTRYK - SOMMER

 

 

Har du kreativ kriblen i fingrene og drømmer du om at kaste dig ud i linoleumstrykkets farverige verden? På dette kursus vil vi dykke ned i linoleumstrykkets teknikker.

Men vi skal også undersøge, hvor vi kan finde inspiration til vores værker: Vi skal ud i naturen og tegne, vi skal lytte til musik og vi skal lade os inspirere af vores hobbyer og passioner. Vi kan også arbejde med en af vores ynglingsgenstande hjemmefra eller en børnetegning - kun fantasien sætter grænserne!

Dette sommerkursus er både for dig, der er begynder og som ikke har arbejdet med linoleumstryk før. Men det er også velegnet for dig, der har været med på et af forårets endags-kurser i linoleumstryk og som ønsker at komme endnu mere i dybden med teknikkerne og mulighederne. Det er også kurset for dig, som har tegnet meget, og som ønsker at skabe nye kunstneriske udtryk ud af dine tegnede værker. Men det er ikke en forudsætning, at du har tegnet før.

I løbet af kursets 4 dage vil du få en grundig introduktion til tryk, indføring i de materialer vi anvender, når vi laver linoleumstryk og du får rig mulighed for selv at både tegne, skære og trykke.

 

BEMÆRK:

Pris: 1195 kr. inkl. startpakke i farver og 1 stk. A4 linoleum. Du skal påregne udgift til det papir, som du trykker på samt andre småting udover farver. Der skal forventes flere udgifter til materialer afhængigt af individuelt forbrug

Info- og materialebrev fremsendes ca. 8 dage før kursusstart.

 

Læs mere om Louise Østergaard her

 

Kursusdata

Det er desværre ikke længere muligt at tilmelde sig kurset.