Vi håber at kunne åbne igen den 15. marts...men, men

 

23-02-2021

Fra skolen

 

Efter pressemødet i dag den 24.02.2021 kan vi fortælle, at vi krydser fingre for at foreningslivet i Region Midt får lov til at åbne  den 15.03.2021 og ellers må vi væbne os med tålmodighed til April og en veloverstået Påske.

De tilmeldte kursister, der skulle have startet på hold før, hører fra os i løbet af dagen den 25.02.2020. Er dit kursus aflyst får du naturligvis dine penge retur. Der er informationsbrev på vej ud til dig med nærmere information til netop dig og dit hold!

Når vi igen åbner dørene i Klosterport i den gamle chokoladefabrik er vi så klar med sprit og et helt nyt og hypermoderne anlæg.

Vi har brugt ventetiden på at få installeret et anlæg i vores lokaler, der løbende udskifter luften og sikrer frisk luft udefra for at sikre den optimale sikkerhed/forebyggelse af smitte samt bedre indeklimaet for vores kursister og undervisere.

Det nye anlæg i vores undervisningslokaler er finansieret med midler fra donation fra Salling Fondene og Aarhus Kommune
Skolen for Kunst & Design har sammen med andre aftenskoler og foreninger i Aarhus Kommune modtaget pengedonation fra Salling Fondene og Aarhus Kommune. Et supplement til afhjælpning af skolens Covid-19-tab, så vi fortsat kan udbyde vores aktiviteter til glæde for jer kursister.

Vi sætter meget stor pris på denne anerkendelse af vort arbejde her midt i Covid-19-krisens vedblivende udfordringer og pres. Skolen for Kunst & Design har således valgt at bruge samtlige de modtagne midler til Corona-forebyggelse og bedre indeklima med nyt ventilationsanlæg.