3 ugers sommer kunstskole

 

Igennem 3 uger kan du få afprøvet dig selv og dygtiggjort dig indenfor forskellige kunstneriske discipliner: Rumlig tegning, perspektivtegning, farver og skitsering og mulighed for at prøve spændende og anderledes metoder.

På kurset vil du komme til at arbejde med studier af menneskekroppen igennem croquistegning med forskellige teknikker. Hernæst vil du komme til at arbejde med portræt  (model), og hvis vejret tillader det tegner vi også byrum eller andet aktuelt ude i byen.

Kurset kræver ingen forkundskaber og er både for begyndere og mere erfarne tegnere, der i sommerferien gerne vil fordybe sigsammen med ligesindede, i et kreativt miljø.

De 3 uger er også velegnet for dig, der overvejer om en fremtid inden for den kreative verden eller design/arkitektur er noget for dig. Her vil du prøve dig selv af i mange forskellige ting, og lære meget i mødet med de 2 faste lærere fra vores anerkendte dagskole for de der søger ind på landets arkitekt- og designskoler.

Underviser:      Fadavi og Lærke Balslev
E-mail:              laerkebalslev@gmail.com

Dato : Uge 21, uge 22 og uge 23.:  Den 20.05.19 til den 07.06.2019
OBS. Ingen undervisning den 30.05 (kristi himmelfartsdag).

Rabatpris kr. 2865,00
Rabatpris:
For arbejdsledige, pensionister, studerende m.v. i Aarhus Kommune. Du skal først tilmeldes og betale fuld pris. Rabatten refundres, når og kun hvis du e-mailer os gyldig dokumentation til post@kunstogdesign.dk

BEMÆRK:
Du skal forvente en materialeudgift på cirka 600-700 kr., som afregnes direkte med underivser. Det er udgift til fællesmaterialer, du skal bruge på kurset i de 3 uger: Papir, fælles farver, croquis-model, farvekridt, kaffe m.v. Her får du alt som er nødvendigt for at følge holdet, og kan evt. supplere med yderligere materialer, hvis du får lyst til det.

 

Kursusdata

Det er desværre ikke længere muligt at tilmelde sig kurset.